Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern Altrecht 04-12-2023

Redactie Den Doldernieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Den Dolder beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern

Wil je graag aan de slag als Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern in Unknown? Bekijk dan snel deze vacature.

Unknown is op zoek naar een Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern. Het betreft een voor minimaal 28 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Unknown

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verpleegkundig Specialist

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

28 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern

Klinkt deze vacature als Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 2-2-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Unknown. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Unknown en telefoonnummer Unknown. De website van Unknown is Unknown. Je kan je voor deze vacature als Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern tot Unknown Unknown.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Den Dolder komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Den Dolder, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Verpleegkundig Specialist Gebiedsteam GGZ Zeist Kern Altrecht 04-12-2023

Bekijk nog meer vacatures