Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Servicemedewerker plantverzorging Randstad 25-10-2023

Redactie Den Doldernieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Den Dolder beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicemedewerker plantverzorging

Wil je graag aan de slag als Servicemedewerker plantverzorging in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Servicemedewerker plantverzorging. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicemedewerker plantverzorging te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Facilitair Manager

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Landbouw/Bosbouw/Visserij

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Servicemedewerker plantverzorging

Klinkt deze vacature als Servicemedewerker plantverzorging voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres hilversum@nl.randstad.com en telefoonnummer 035 67 11 11 1. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Servicemedewerker plantverzorging tot Esmée Buitenhuis en Eliza de Graaf.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Den Dolder komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Den Dolder, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Den Dolder
  2. Servicemedewerker plantverzorging Randstad 25-10-2023

Bekijk nog meer vacatures