Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Planvoorbereider Eminent Groep 07-09-2023

Redactie Den Doldernieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Den Dolder beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Planvoorbereider

Wil je graag aan de slag als Planvoorbereider in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Planvoorbereider. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Planvoorbereider te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Een afgeronde Bouwkundige opleiding op minimaal MBO niveau
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent communicatief vaardig en werkt nauwkeurig

Voor deze functie ben ik op zoek naar een zeer oplossingsgerichte planvoorbereider die niet voor één gat te vangen is. Door jouw onderzoekende houding en creaieve manier van denken weet je de klant verschillende alternatieven te bieden, welke je door jouw bouwkundige kennis goed kan onderbouwen.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Planvoorbereider

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie, Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Planvoorbereider

Klinkt deze vacature als Planvoorbereider voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.blom@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 18 73 33 65. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Planvoorbereider tot Mariëlle Blom.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Den Dolder komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Den Dolder, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Den Dolder
  2. Planvoorbereider Eminent Groep 07-09-2023

Bekijk nog meer vacatures