Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland 05-11-2023

Redactie Den Doldernieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Den Dolder beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus

Wil je graag aan de slag als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland is op zoek naar een Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 3235 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Ambtelijk Secretaris

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

3235 – 3235 euro

Solliciteren op de functie van Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus

Klinkt deze vacature als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 04-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Den Dolder komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Den Dolder, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Den Dolder
  2. Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad Fokus Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland 05-11-2023

Bekijk nog meer vacatures